Collecteweek MS fonds

Het was weer collecteweek van het MS- fonds van 26 t/m 30 juni. De week ervoor had ik er al voor gezorgd dat alle collectanten hun benodigdheden kregen. Ons schema om vier avonden te collecteren was ook ingevuld.

Op maandagochtend startten mijn vriend en ik met het verspreiden van een berichtje, dat mijn digitale collectebus geopend was. Al snel stroomden de eerste donaties binnen. ’s Avonds zou mijn zus komen helpen, maar die was ziek. Ik belde mijn moeder om te vragen of ze op wilde passen, zodat mijn vriend en ik samen konden collecteren. Dit wilde ze gelukkig wel. We begonnen om 18 uur met ons dochtertje in onze straat te collecteren. Mijn vriend sprak iemand die wel wilde helpen met collecteren, dus ik ging naar huis om voor haar een identiteitsbewijs als collectant te maken en een collectebus te pakken. Inmiddels waren we een uur verder en moest ons dochtertje naar bed. We brachten haar naar oma en samen gingen we verder. 20.30 uur proberen we aan te houden als eindtijd.

Dinsdagavond gingen we om 18.15 uur nog met z’n drietjes collecteren tot 19 uur. Toen kwam Jim ons helpen, die ik ken van de MS-vereniging in Zoetermeer. Samen met hem collecteerde ik de rest van de avond.

Woensdagochtend brachten we ons dochtertje naar school en daarna reden we door naar Bataviastad om te shoppen. Mijn vriend slaagde goed en ik kreeg van hem nog een bh van Marlies Dekkers. Om 14 uur reden we weer terug naar huis, zodat we op tijd terug waren om ons dochtertje op te vangen die thuisgebracht werd na een kinderfeestje. Om 17 uur kwamen mijn ouders frites eten, waarna mijn vriend en vader gingen collecteren. Ik kon nog een half uurtje op bed liggen, voordat ik ons dochtertje naar bed bracht. Ook sloten een vriendin en haar dochter nog aan om te helpen collecteren. Met z’n vieren liepen ze twee hele wijken.

Donderdagavond kwamen mijn zus en een vriendin helpen. We hadden afgesproken bij de Rembrandtlaan en van daaruit collecteerden we in die wijk. Om 20.30 uur stopten we ermee. Ik zei eerlijk dat ik ze graag thuis wilde uitnodigen voor een theetje, maar dat ik zo moe was, dat ik liever mijn bed inging. Dit begrepen ze heel goed.

Toen was het alweer de laatste dag van de collecteweek. ’s Morgens ging ik voor de tweede keer deze week roeien. Dit had ik aangeven bij mijn verenging en mijn verzoek was goedgekeurd bij de vergadering. Heerlijk om twee keer per week te kunnen roeien en niet meer te gaan fitnessen. ’s Avonds gingen mijn vriend en Jim weer collecteren. Het voelt altijd heel goed om ons zo in te spannen voor het MS-fonds, maar we zijn altijd ook weer blij als de week er weer op zit.

Inmiddels kunnen we trots de eindstand doorgeven. Mijn vriend en ik hebben samen met collecteren langs de deuren €921,- euro opgehaald en met alle hulp in Bergschenhoek totaal €2226,-. Mijn digitale collectebus heeft 103 donaties ontvangen en staat op €1656,-.
Wat een mooie bedragen! Iedereen onwijs bedankt voor hun inspanning en donaties.

Mocht je nog willen doneren, kan dat via onderstaande link.

https://digicollect.nationaalmsfonds.nl/simone-dr-schepper?utm_source=digicollect&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=nationaal-ms-fonds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *