Koningsdag

Onze dochter was al vroeg wakker en na een kort ontbijt gingen we om 7.15 uur richting de vrijmarkt in Bergschenhoek. Ik reed een stukje met mijn rolstoel over het gras en plots brak mijn beensteun af. Ik had dit al eerder een keertje gehad. Het metaal is dan vermoeid, door de vele kleine tikjes die de beensteunen toch krijgen door het van de stoep afgaan, net ergens tegenaan botsen enz. We deden de beensteun in de boodschappentas. Gelukkig heb ik een linker- en rechterbeensteun, dus met mijn benen gekruist, kon ik nog steeds rijden. Alleen is onze dochter nog steeds gewend om bij mij op schoot te kunnen zitten en dat lukt dan niet meer. Het begon al gauw te spetteren, dus werden de kleedjes afgedekt. Wij besloten naar de bakker te gaan voor oranjegebak en de boodschappen te doen.

Rond 9.45 uur liepen we met paraplu op de vrijmarkt in Berkel. Hier is een groot deel overdekt en binnen een half uur zou het volledig droog worden. Ik was bang dat dan iedereen tegelijk zou komen en ik dan moeilijk met mijn rolstoel zou kunnen rijden. Het bleek een goede keuze te zijn. Ik kocht nog hele leuke kleding voor onze dochter en zij kocht nog Diamond Painting, Donald Duck vakantieboeken en pockets. Natuurlijk hoorde er ook een suikerspin eten bij.


We wilden ook nog de rest van de vrijmarkt in Bergschenhoek bekijken, dus hier gingen we weer naar terug. We vonden geen leuke spullen meer, maar vermaakten ons goed bij de scouting die brood- en popcornbakken verzorgden en je kon er met een kabelbaan. Rond 13.15 uur besloot ik alvast naar huis te gaan om te lunchen en te slapen. Morgen weer een drukke dag als we op vakantie gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *