Laatste week schoolvakantie

In deze week had ik wat meer ruimte om rust te nemen. Maandagochtend wilde mijn dochter weer mee roeien en wat werd ze fantastisch begeleid door de vrijwilliger die mijn boot stuurde. Onze dochter mocht de hele tijd sturen en ze waren gezellig aan het kletsen. Na het roeien bracht ik onze dochter bij mijn ouders en daar haalde ik haar om 17 uur weer op. Dinsdag t/m donderdag deed onze dochter mee met het Jeugdfestival in Berkel. Dit begon om 9.30 uur en om 15.30 uur haalden we haar weer op. Donderdagavond werd het festival afgesloten met een optocht.

Vrijdagochtend gingen we naar Jeugdvakantieland in Rotterdam met mijn zus en haar kids. Ik was er nog nooit geweest. Het was heel erg groot en direct om 10 uur nog erg rustig. Mijn zus ging met mijn neefje naar de BMX workshop en ik ging met de dames naar alle stormbanen, draai- en zweefmolens. De meiden wilden perse in de lange rij voor de bungeetrampolines, dus daar hebben we 45 min gewacht. Daarna was het 13 uur en ik vond het mooi geweest. Het was ook flink druk geworden, dus reden we weer richting huis.

Als afsluiting ging ik zondag met onze dochter naar de film van Dikkie Dik in Lantaren het Venster. We gingen er met de metro heen. Dat vindt onze dochter altijd fantastisch. In de bioscoop was het heel rustig. Na de bioscoop gingen we nog varen bij Kids Marina en haalden we een ijsje bij Capri. Alledrie deze activiteiten konden gratis met de Rotterdampas doen. Ik had wat teveel gelopen vanaf het Maritiem Museum naar Centraal, dus ’s middags deed ik rustig aan. Morgen begint school weer na een heerlijke zomervakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *